Dom > О нама > услове и услове

Зхејианг Меса Санитари Цо., лтд

Услови


1.ГЕНЕРАЛ

1.1 МЕСА Батх Инц. ("МЕСА" или "наш") одржава веб локацију ввв, месасховер.цом и све сродне веб странице, укључујући ввв.зјмеса.цом, за забаву, информисање, едукацију и комуникацију корисника веб страница (" ти "или" твој ").

1.2 Ваш приступ и коришћење веб локација и порука, информација, података, текста, графике, слика, фотографија, илустрација, софтвера или другог садржаја који су доступни путем Веб локација (заједно, "Садржај") подлеже овим условима и одредбама "Услови и услови") и сви примењиви закони. Приступањем и прегледањем Веб локација прихватате, без ограничења или квалификације, услове и услове. Ако се не слажете да се придржавате одредаба и услова, нећете користити Веб локације нити приступати садржају.

1.3 Ако имате питања о било којем од ових Услова и одредаба, пошаљите захтев за разјашњење МЕСА користећи приложени образац за подршку.


2.ПРАВНИЦИ И ОГРАНИЧЕЊА ОДГОВОРНОСТИ
2.1 Иако МЕСА настоји да укључи ажурне и тачне информације на веб локације, веб локације и садржај су дати "КАКО ЈЕ" и као доступна основа и сваки приступ, коришћење, модификација или ослањање на Веб локације и садржај ће бити под вашим једним ризиком. МЕСА и његови партнери, давалац лиценце, агенти, даваоци садржаја, пружатељи услуга, запослени, службеници, директори или представници ("Представници МЕСА") на било који начин не гарантују тачност таквих информација, нити представници МЕСА или МЕСА преузима било какву одговорност или одговорност за било какве грешке или пропусти садржани на Веб страницама, као што представници МЕСА и МЕСА не могу и не гарантују и не изричу и изричито се одричу свих представки, гаранција, уговора и услова, изричитих или имплицитних, примјеном закона или на други начин, уз поштовање сајтова или садржаја, укључујући: (и) све имплицитне гаранције и услове продаје, квалитету продаје или подобности за било коју одређену сврху или некажњавање, или било која подразумијевана представљања или гаранције која произилазе из извршења, курса трговање или коришћење трговине; (ии) да ће Веб локације или садржај задовољити ваше захтјеве (или вашу организацију или компанију) или бити компатибилан са вашим или вашим организацијама или компанијом) рачунар или сродне опреме, опреме за фотографију или софтвера; (иии) да су Веб локације или садржај тачни, важећи, поуздани, аутентични, актуелни или потпуни; (ив) да ће Веб локације наставити радити, радити без прекида или бити без грешке; или (в) да прегледање материјала приказаних на Веб страницама неће нарушити права трећих лица која нису у власништву МЕСА.

2.2 Поред тога, представници МЕСА и МЕСА не представљају представљање или гаранцију да су веб локације или садржај одговарајући или доступни за коришћење на било којој локацији. Забрањено је приступање Веб страницама или садржају са локација гдје је њихов садржај незаконит. Они који одлуче да приступе Веб страницама или садржају са локација изван Канаде, то чине на властиту иницијативу и одговорни су за усклађивање са локалним законима.

2.3 Ви сте искључиво одговорни и одговорни за било коју и све захтеве и захтеве које је поднело било које друго лице које проистичу из, у вези са вашим коришћењем веб страница, измена корисника (као што је дефинисано испод у одељку 6.1) или садржаја; ваша кршење услова; ваше кршење или кршење права других; или кршење било ког важећег грађанског или кривичног закона. Представници МЕСА и МЕСА се одричу сваке одговорности и одговорности у вези са свим таквим стварима.

2.4 Слажете се да сте искључиво одговорни за акције и комуникације које сте предузели или пренели током коришћења веб локација, промена корисника и садржаја и да ћете се придржавати свих закона који се примењују или могу примијенити на ваше кориштење или активности на Веб странице или у вези са садржајем или модификацијама корисника. МЕСА може истражити случајеве који могу укључити кршење таквих закона и могу укључити и сарађивати са органима за спровођење закона у гоњењу корисника који су укључени у такве прекршаје. МЕСА задржава право у сваком тренутку да открије било коју информацију (укључујући и ваше личне податке) у вези са коришћењем веб страница или садржаја (укључујући било које примјетно кршење важећег закона), у сваком случају који је дозвољен или захтијеван примјенљивим законом, укључујући и неопходно за задовољење било ког захтева одобреног од стране важећег закона.

2.5 Преглед ваших Веб локација врши се на сопствени ризик. Ниједна МЕСА нити било која друга страна (укључујући представнике МЕСА) која учествују у стварању, производњи или испоруци веб страница неће бити одговорна за било какав губитак или штету (укључујући непосредну, случајну, посљедичну, индиректну, примјеру, посебну или казнену штету) или у вези са вашим приступом или коришћењем или било каквим неугодностима, кашњењем приступа или коришћења, Вебсајтом, садржајем, модификацијама корисника, било којим садржајем било које повезане веб локације или неуспјехом таквих локација (укључујући штете настале као последица пропуста или нетачности на таквим сајтовима или садржају или преношење поверљивих или осетљивих информација на такве локације или из њих), чак и ако су представници МЕСА или МЕСА упознати са могућношћу такве штете или губитка или ако је такав штета или губитак је био предвидљив.

2.6 Поред тога, представници МЕСА и МЕСА не преузимају никакву одговорност и неће бити одговорни за било какву штету или вирусе или други злонамерни или деструктивни код који може заразити рачунарску опрему или другу имовину ваше (или ваше организације или компаније) рачун о вашем приступу, коришћењу, преузимању или прегледању на веб страницама, садржају или корисничким изменама. Ви сте одговорни за примјену довољних процедура и контролних пунктова како би задовољили ваше посебне захтјеве за превенцију таквог загађујућег или деструктивног кода, као и за тачност уноса података и излазних података, као и за одржавање извана изван Веб страница за реконструкцију било ког изгубљеног податка .


2.7 У највећој мери одобреној законом, МЕСА не преузима никакву одговорност у вези са овлашћеним произвођачима трећих страна производа МЕСА. МЕСА предузима разумне кораке за обучавање овлашћених трећих лица, али делатност, пропусти, грешке и немар су изван контроле МЕСА и једина и искључива одговорност треће стране инсталатера. МЕСА не одобрава, гарантује или преузима одговорност за рад било ког од овлашћених пружалаца услуга трећих лица или њихових агената. Свако ангажовање вас овлашћеног трећег лица за инсталацију за рад ће бити искључиво између вас и такве треће стране, а ни на који начин МЕСА не може бити странка или одговорна за такав ангажман за било који рад. Свака овлашћена гаранција трећег лица може варирати. МЕСА није одговорна за гарантирање од стране трећих страна инсталатера, већ само своју сопствену гаранцију као произвођача својих производа.


2.8 Списак надлежних инсталатера трећих страна је дат само за вашу погодност, а укључивање треће стране инсталатера на овој листи не представља препоруку МЕСА-е. Сваки инсталатер треће стране је независна пословна брига и требали бисте водити било које истраживање или истраживање које сматрате одговарајућим пре склапања уговора са једним или више таквих инсталатера треће стране.


3.МЕЊАВЕ НА СПЕКТОРЕ

3.1 МЕСА може у било које вријеме ревидирати ове услове. Везани сте за све такве ревизије и стога би требали периодично посетити ову страницу да бисте прегледали тренутне услове и услове. Молимо провјерите ове услове и одредбе сваки пут када посјетите Веб странице, јер тада важећа верзија ових услова и одредби примјењује на ту посјету. Ако било који термин, услов или било каква промена Услова и одредби није прихватљива за вас, одмах морате прекинути употребу веб-страница. Ваше даље коришћење веб локација након објављивања таквих промена ће представљати прихваћање тих промјена. Услови и одредбе примјењују се искључиво на вашу употребу веб страница и не мијењају услове или услове било којег другог споразума који имате са МЕСА-ом.

3.2 МЕСА може, у било које време без обавештења или одговорности, и из било ког разлога, прекинути, променити, суспендовати или прекинути било који аспект Сајта. МЕСА задржава право, по сопственом нахођењу, да исправи грешке или пропусте у било ком делу Веб локација у било које вријеме без претходне најаве, али потврђује да нема дужност да то учини. МЕСА и његови провајдери услуга такође имају право да прекину вашу употребу Веб страница како је наведено испод у наслову "Прекид употребе"


4. КОМУНИКАЦИЈЕ
4.1. У складу са било којим важећим законом (и, у случају личних података, захтеви из Изјаве о приватности (као што је дефинисано испод у одељку 10.1), било која комуникација послата од вас или преко Веб локација или МЕСА, без обзира да ли је затражено од стране МЕСА или на други начин , нису на повјерљивој основи, а МЕСА ће слободно користити и објавити садржај било које такве комуникације, укључујући било које идеје, проналаске, концепте или кнов-хов откривене у њему, за било коју сврху укључујући развој, производњу и / или маркетинг робе и услуга, слажете се да у таквим комуникацијама не потврдите право власништва било које врсте (укључујући ауторско право, заштитни знак, патент, нелојалну конкуренцију, морална права или имплицитни уговор) и овим се одричете таквих моралних права у корист МЕСА као као и право на примање било каквог финансијског или другог разматрања у вези са таквом комуникацијом.

4.2 Уз то, МЕСА не прихвата и не узима у обзир нежељене идеје, сугестије или друге материјале у било ком формату ("Непожељне идеје"), укључујући нежељене идеје за нове рекламне кампање, нове промоције, нове или побољшане производе или технологије, побољшања производа, процесе, материјале, маркетиншке планове или нова имена производа. Осим ако МЕСА није другачије назначено у писаној форми, молимо вас да не шаљете нежељене идеје, укључујући оригинална стваралаштво, сугестије или друге радове. Сврха овога је избјегавање потенцијалних неспоразума или спорова када МЕСА производи или маркетиншке стратегије могу изгледати сличне идејама достављеним МЕСА. Ако, упркос нашем захтеву да нам не пошаљете своје неадекватне идеје, и даље шаљете такве неадекватне идеје, а затим без обзира на садржај ваших порука на МЕСА, слажете се да:
Пренесите, доделите и пренесите МЕСА свим правима широм света, називом и интересовањем нежељених идеја слободних и безбрижних од свих терета, укључујући и сва права интелектуалне својине без надокнаде за вас или било кога другог, без икакве одговорности и бесплатно од било какве обавезе повјерења или других дужности од стране МЕСА или његових наследника или додијељених; и
ви заступате и гарантујете да ћете одустати од свих моралних права (укључујући право да будете повезани са нежељеним идејама) у нежељеним идејама након њиховог подношења на било који веб сајт или МЕСА.

4.3 Све информације које пружате путем Веб локација или у вези са било којим достављеним материјалом морају бити истините, тачне, актуелне и комплетне и, тамо где је то применљиво, морате одмах да их ажурирате када дође до било какве промене у таквим информацијама.

4.4 МЕСА и његови провајдери ће се ослонити на информације које пружате. Ви ћете бити одговорни за било који и све губитке, штету или додатне трошкове које Ви, МЕСА или његови провајдери услуга или други, могу настати као резултат вашег подношења било каквих лажних, нетачних или непотпуних информација или неуспеха ажурирања било које информације коју сте пошаљите преко веб локација.


5. ДОЗВОЉЕНЕ УПОТРЕБЕ
5.1 Добили сте неексклузивну, непреносиву, не-подложну, опозиву, ограничену дозволу за копирање, преузимање, приказивање на његовом рачунару, штампање и коришћење садржаја само у информативне сврхе и искључиво за: ( а) вашу личну употребу; или (б) интерној употреби ваше организације или компаније. Осим како је овде предвиђено, није дозвољена ниједна друга употреба.

5.2 Сва права која нису изричито одобрена условима и условима резервисана су за МЕСА.


6. ОГРАНИЧЕНЕ УПОТРЕБЕ
6.1 Нећете мијењати садржај из обрасца који је приказан на Веб локацијама без потврдивања извора оваквог садржаја ("Корисничке измјене"). Свака измена корисника ће се вршити искључиво у оној мјери у којој је неопходно прилагодити садржај свом личном кориштењу ваше интерне употребе у вашој организацији или компанији у складу са Одјељком 5.1 изнад. Било која измена корисника неће мијењати, уређивати или обрисати сва ауторска права, заштитни знак, трговачки назив, сервисни знак или било које друго власништво или легенду која се појављује на било којем Садржају.

6.2 Не смете:
укључују било који Садржај у или са било којим производом или услугом коју ви или ваша организација или компанија стварате или дистрибуирате, осим ако се МЕСА иначе не договори у писаној форми;
копирајте било који Садржај на своју или на било коју другу веб страницу осим ако се МЕСА иначе не слаже писаним путем;
користите Веб локације на било који начин који може оштетити, онемогућити, преоптеретити, оштетити, ометати сигурност, негативно утјецати на функционисање или на други начин злоупотребу, системске ресурсе, рачуне, сервере, мреже, придружене или повезане сајтове, повезане на или доступним путем Веб локација (укључујући учитавање, објављивање или на други начин преношење на Веб локације компјутерских вируса, тројанских коња, црва или других датотека или рачунарских програма који су потенцијално штетни, погрешни или деструктивни или који могу наметнути неразумно или несразмјерно велико оптерећење на Инфраструктура веб страница или коришћење било ког робота, паука или другог аутоматског програма или уређаја или ручног процеса за праћење, копирање, резимирање или на други начин издавање информација са Веб страница или садржаја у целини или делимично);
користите Веб локације, садржај или модификације корисника на било који начин који крши законска права било које друге особе (укључујући права приватности и права личности, ауторско право, морална права и друга права интелектуалне својине), што је незаконито, што крши било које право МЕСА, његови партнери, давалац лиценце, добављачи садржаја, пружатељи услуга или извођачи радова, који је забрањен у одредбама и одредбама (укључујући приступ веб локацијама са било које локације гдје је такав приступ незаконит или забрањен), то је неетичко, непристојно, увредљиво , дефаматори, дерогатори, фраудулент, децеивинг, хармфул, абусиве, тхреатенинг, вулгар, профане, порнограпхиц, обсцене, секуалли екплицит, секист, рацист, моцки, оффенсиве, харассинг, инвасиве оф приваци ригхтс оф отхерс (тхис инцлудес постинг ани материјали који приказују, охрабрују, указују, заступају или теже да подстичу такво понашање), што је на други начин спорно или које не поштује законска права и интересе других ;
користите Веб локације, садржај или модификације корисника у било ком подударању података или руковању подацима, укључујући прикупљање или коришћење информација о другим корисницима (укључујући и њихове е-маил адресе) без њихове сагласности;
објавити или послати било који материјал на Веб локације које би кршиле било које ограничења која су наведена у Условима;
осим ако се МЕСА иначе не договори у писменој форми, користити Веб странице за комерцијалне сврхе или активности, осим за уношење у пословне трансакције са МЕСА, укључујући: (и) продају или нуђење продаје било које робе или услуга; (ии) тражење оглашивача или спонзора; (иии) спровођење такмичења, играње или коцкање или понуди награде, награде или било које друге подстицаје било којој особи; (ив) приказивање рекламних рекламних или спонзорских банера, укључујући оне које генеришу услуге банера или размјене веза; (в) тражење донација; или (ви) употреба неовлашћене или нежељене поштанске пошиљке, нежељене поште, ланчаних писама, пирамидних шема или било којег другог облика молбе; или
користите Веб локације на било који начин који могу: (и) штетити, претити, узнемиравати, злостављати или застрашивати било коју другу особу на било који начин или укључити материјале који приказују, промовишу, подстичу, указују, заступају или теже подстицању почињења злочина или друге незаконите активности, насиље, мржња, окрутност или дискриминација према било којим појединцима или групама, из било ког разлога, или било који чин окрутности према животињама; (ии) разриједити или амортизовати име и репутацију МЕСА, било које ознаке (као што је овде дефинисано), партнери, давалац лиценце, даваоци садржаја, пружаоци услуга или њихови извођачи, по потреби; (иии) ометати коришћење и коришћење ужитка других особа на Веб страницама или на Интернету уопште; (ив) резултира у заобилажењу или кршењу било које идентификације корисника, лозинке, безбедности или контроле у вези са веб сајтовима или било којим другим интернетским ресурсима или рачунарским системом; (в) прикривање или погрешно представљање аутора или поријекла било које поруке или комуникације, или које лажно представљају било које лице, или које лажно наводе или на други начин погрешно представљају припадност са било којим другим особом, укључујући било ког представника МЕСА-е; или (ви) откривају слике било које особе или приватне информације о било којој особи (као што су имена, телефонски бројеви, е-маил адресе, поштанске адресе, социјално осигурање или други сигурносни број) без дозволе тог лица.

6.3 Осим што је овде предвиђено, ниједан од садржаја не може бити копиран, поновљен, репродукован, дистрибуиран, поновљен, преузет, приказан, постављен или пренет у било ком облику или на било који начин, укључујући електронско, механичко, фотокопирање, снимање или на неки други начин без претходно писмено одобрење МЕСА или власника права интелектуалне својине.

6.4 Не можете, без писменог одобрења МЕСА-а, "огледати" било који садржај на било ком другом серверу.


7. ИНФОРМАЦИЈЕ О ПРОИЗВОДУ
7.1 Слажете се да је све садржаје заштићено ауторским правима (било регистрованим или насталим по општем закону или према важећем грађанском праву) и које су у власништву или контролисане од стране МЕСА. Признаћете извор било ког садржаја који сте користили у складу са условима и одредбама.

7.2 Ауторска права и детаљи о дозволама доступни су на захтев или као што је назначено на Веб страницама. Свако неовлашћено копирање, прерасподела, репродукција или модификација веб страница или садржаја било ког лица може бити кршење закона о заштити ауторских права и / или ауторских права и може подвргнути таквој особи правним поступцима. Слажете се да поштујете све законе о ауторским правима широм свијета приликом кориштења Веб страница и садржаја и како бисте спречили неовлашћено копирање садржаја.

7.3 Одређена имена, речи, називи, фразе, логотипи, иконе, графике или дизајне на веб страницама представљају жигове, трговачка имена, трговачку хаљину и / или повезане производе и услуге МЕСА, њених партнера, било ког лиценцора, пружаоца услуге или извођача МЕСА или било које друге треће стране (заједно са ознакама) и може бити заштићен у Канади или другде, а њихово приказивање на Веб страницама не преносе нити стварају никакву лиценцу или друга права у ознакама. Било каква употреба било које од ознака, у целини или делимично, која је доступна путем Веб локација без претходног писменог одобрења МЕСА или такве треће стране је строго забрањена.

7.4 МЕСА поштује права интелектуалне својине других. Ако сматрате да је ваш рад копиран и појавио се на Вебсајтима на начин који представља кршење права интелектуалне својине, молимо вас да нас обавестите коришћењем приложеног образца за подршку. МЕСА задржава право да уклони садржај који крши права интелектуалне својине других и да прекине коришћење Веб локација како је наведено доле под насловом "Престанак употребе".


8. ИНДЕМНИТЕТ
8.1 Ви ћете надокнадити и задржати представнике МЕСА или МЕСА ("обештећене стране") безопасне од и против било ког захтева трећег лица који произилази из вашег коришћења информација које се приступају са Веб локација, и свако кршење услова и одредби од стране вас , укључујући и било какву употребу модификација садржаја или корисника осим оних који су изричито овлашћени у Правилима и одредбама. Слажете се да ће обештећене странке имати никакву одговорност у вези са таквим кршењем или неовлашћеном употребом или модификацијом и сложити се да поврате било какав и све настале губитке, штете, пресуде, награде, трошкове, трошкове и трошкове адвоката од стране Ослободилачких страна у вези с тим.


9. ЛИНКОВАНИ ВЕБСИЈИ И ФРАМИНГ
9.1 Одређени линкови на веб локацијама могу вас одвести на друге веб странице. МЕСА пружа ове везе само као погодност. МЕСА није одговорна за садржај било којег таквих повезаних страница. МЕСА не заступа нити даје гаранцију у вези и не одобрава или одобрава било које повезане веб локације, информације које се појављују на њему или неки од описаних производа или услуга. Ако оставите Веб локације преко линка садржане у овом документу и погледате садржај који није обезбеђен од стране МЕСА или у име МЕСА-е, то учините на сопствени ризик и ваша је одговорност да предузмете све заштитне мере како бисте заштитили од вируса и других деструктивних елемената .

9.2 Добили сте ограничено, неексклузивно право да направите хипервезу на Веб локације. Слажете се да ако повезујете друге веб сајтове са Вебсајтовима, такве друге веб странице неће (а) правити оквире око било којег дела Веб страница или користити друге технике које мијењају визуелну презентацију Сајта; (б) подразумевајте да МЕСА подржава вас или било коју другу особу (укључујући и вашу организацију или компанију) или ви или производе или услуге таквог другог лица; (ц) без претходне писмене сагласности МЕСА-а, подразумијева повезаност између вас или било које друге особе, или ви или производи или услуге таквог другог лица и МЕСА; (д) погрешно представљање односа вас или било које друге особе са МЕСА-ом или представљају лажне, погрешне, увредљиве, клевете или друге штете информације или утиске о МЕСА или било ком његовим производима или услугама; или (е) садрже материјале који се могу тумачити као невјероватне, штетне, увредљиве или нетачне, или на други начин крше Услове и одредбе (укључујући Одјељак 6 (ограничене употребе)).


10. ПРИВАТНОСТ
10.1 МЕСА поштује ваше право на приватност. Све информације које МЕСА могу прикупити путем Веб локација о вама током ваше посјете вебсајтовима, подлежу МЕСА-овој изјави о приватности, која је укључена референцом у Услове и одредбе ("Изјава о приватности").


11. ЈУРИСДИКЦИЈА
11.1 Сајтови су хостовани на серверима који живе у провинцији Квебек, Канада, а Веб локације су под контролом МЕСА из покрајине Квебек, Канада. Приступањем Веб странама слажете се да је овај споразум формиран у покрајини Куебец у Канади и да ће сва питања која се односе на то регулисати законима покрајине Квебек и законом Канаде, без обзира на сукобе закона њихови принципи.

11.2 Било какав спор између МЕСА и вас или било које друге особе који произилази из или у вези са веб сајтовима, садржајем, условима и условима, било која трансакција путем веб локација или било која сродна материја мора бити решена пред судовима покрајине Квебек , Канаде која се налази у граду Монтреалу ("судови"), и овим путем неопозиво подносите и одобравате искључиву надлежност тих судова у вези са било којим таквим спором.


12. ПРЕСТАНАК УПОТРЕБЕ
12.1 Ако прекршите било коју одредбу Услова и одредби, онда више не можете користити Веб странице или одговарајући садржај који је доступан путем веб локација. МЕСА, по свом нахођењу, утврђује да ли су услови и услови прекршени.

12.2 МЕСА или његови провајдери услуга могу у било које време и из било ког разлога, са или без разлога и по сопственом нахођењу, одмах: (и) суспендовати или прекинути (у цијелости или дјелимично) ваше одобрење за кориштење Веб страница; (ии) суспендовати, прекинути, уклонити или трајно избрисати и уништити, по потреби, било које од ваших: (А) УРЛ адреса, ИП адресе или имена домена; или (Б) било који материјал који сте ви или други могли поставити или поднети на било који или све веб странице; (иии) ограничити приступ материјалима који су објављени или достављени на Веб локације; и (ив) забранити вас од будућег коришћења веб страница; све без икаквог претходног обавештења или било какве одговорности према вама или било којој другој особи, а сагласни сте да се придржавате свих таквих мера.


13. ОСТАЛО
13.1 Ако из било ког разлога надлежни суд утврди да било која одредба Услова или дела или његовог дела буде незаконита, поништена или из било ког разлога неизвршива, онда ће се та одредба примјењивати у највећој мјери допуштеном, како би се извршила намјера Одредбе и услова, а остатак Услова и правила наставиће се у пуној сили и учинку. Пропуст МЕСА да инсистира на извршењу стриктног извршења било које одредбе Правилника и услова или било којег права не може се тумачити као одрицање од било које одредбе или права. Ви и МЕСА су независни извођачи, а ниједна агенција, партнерство, заједничко улагање, запошљавање или франшизна веза није намењена или створена Условима и условима или коришћењем веб локација или садржаја од стране вас.

13.2 Услови и одредбе (укључујући Изјаву о приватности) представљају цјелокупни споразум између МЕСА и вас у вези с предметом ове одлуке и замјењује сва комуникација, представке или споразуме, било усмено или писмено, између МЕСА или његових партнера и вас са поштовањем на ову тему. У случају било каквог сукоба између Изјаве о приватности и Услова и одредби, изјава о приватности ће се примењивати.

13.3 Одредбе Услова и одредби ће омогућити и бити обавезујуће за МЕСА и било које пружаоце услуга, по потреби, и њихове наследнике и доделу, као и ви и ваши наследници, извршиоци, администратори, насљедници и лични представници. Не можете додијелити услове и услове, нити ваша права и обавезе према условима и условима без изричите писмене сагласности МЕСА-е, која се може задржати само по сопственом нахођењу МЕСА-е. МЕСА и његови провајдери услуга могу овим одредбама и условима додијелити ове услове и одговарајућа права и обавезе без ваше сагласности.