Dom > О нама > Меса Миссион

Зхејианг Меса Санитари Цо., лтд

Кинески водећи произвођач туш кабине и акрилне каде


Меса Миссион

● Наша компанија, која се на основу мисије заснива на пружању брзих, висококвалитетних, приступачних услуга нашим корисницима у било ком тренутку и било гдје пружањем решења усмерених ка купцима, има за циљ да постане светска бренд интернационална компанија и да буде лидер у својој области активност. Да би остварили овај циљ, радите не само у Кини, која се бави светским тржиштима.


Меса принципи:

● Одређујемо и постижемо циљеве да будемо најбољи за себе.

● Жељни смо да идемо даље.

Ми смо дисциплиновани, понашамо се брзо и стабилно.

Увек тежимо унапређењу и савршеном квалитету.


● Потпуно разумемо потребе наших клијената и изазове са којима се суочавају.

● Систематски развијамо своје личне вештине, чиме повећавамо свој потенцијал.

● Делујемо ефикасно, рационално и брзо.

● Прихватамо промене како бисмо остали конкурентни у будућности.


Меса висион

Меса је усвојила визију постајања глобалне компаније која је међу водећим компанијама на пољу у којој компанија послује и стално развија са технолошким иновацијама, производи квалитетне производе који испуњавају очекивања својих купаца, задовољава своје купце и запослене.


Иновације

Једна од наших основних вредности и незаобилазни део је иновација. Наша вриједност је нашим купцима и нашим пословним партнерима који нас окружују да производе производе, услуге и рјешења која пружају велике предности. Сматрамо га једним од најважнијих фактора који нам помажу да постигнемо вођство на националном тржишту и поступимо према томе.


Стварање одрживе вриједности

Стварање одрживе вриједности; Да будемо јаки и поуздани пословни партнер, пружити стварне предности нашим купцима, пружити изврсне могућности за лични и професионални развој наших запослених, бити дугогодишњи пословни партнер за наше добављаче и етички и одговорно дјеловати за шире друштво .