Dom > О нама > Меса фабрика

Зхејианг Меса Санитари Цо., лтд

Компанија Меса Сховер је основана 1998. године са седиштем у Пингху, у Кини


mesa shower room

Фабрика Меса је изграђена на 20000 м2 и ради на 120 запослених са производним капацитетом од 140.000 јединица годишње.

Меса ужива у мрежи за стотине дилера широм свијета који стичу повјерење купаца и буду доброг познатог бренда на националном тржишту. Од тада смо кренули напред да постанемо број један произвођач у смислу квалитета и иновативних дизајна који нам је помогао да се утро пут до међународних тржишта напредним стандардима и услугама.

Са 20 година искуства у производњи туш каблова и кадом, нашим искусним Р & Д тимом смо остварили велику репутацију са најширим асортиманом у сектору који садржи 19 серија од 1000 различитих дизајна. наши производи одражавају лепе и ексклузивне дизајне. Данас се сматрамо једним од најбогатијих туш кабина и акрилних купаца у опцијама и широким селекцијама широм нације, чак и нашим способностима и флексибилношћу за прилагођавање модела за посебне пројекте, а ОЕМ за познате брендове у сектору санитарних производа широм света најбољи укус и квалитет који задовољавају различите врсте клијената.

Наш квалитет се провјерава и доживљава кроз наше тестно поље са 4 фазе прије испоруке, сви модели су тестирани на више од 100000 отварања / затварања теста профила шарки носача, хидроизолације и отпорности на стакло од 50 Кгс. Све одобрене и сертификоване за дуг животни циклус, и даље се развијају и побољшавају.

mesa shower room

mesa shower room

mesa shower room